0599-662869

XP200s Roestvrij staal afvalpers

XP200s Roestvrij staal afvalpers

Prijs op aanvraag
Mil-tek X-Press 200S roestvrij staal afvalpers zijn ideaal voor kleine binnenruimtes. Ze zijn krachtig en duurzaam, en kunnen allerlei soorten huishoudelijk afval, zoals voedsel, vloeistoffen en gevaarlijk afval aan, met een volumereductie van 10:1. • 10:1 verdichting • Verbetert de veiligheid • Laag geluidsniveau, laag energieverbruik • Pneumatisch, schoon en hygiënisch • Perst algemeen en gevaarlijk afval • Geschikt voor keukens & offshore-omgevingen

Productspecificaties

Fabrikant:Mil-tek
Gewicht van volle zak:<50 kg
Zakformaat:600 x 570
Machineformaat H x B x D (mm):2025 x 810 x 779
Gewicht:150
Geluidsniveau:< 70
Samenpersingsgraad:<90%
Druk bij 5 bar:1500
Goedkeuring:CE
AS/NZ 4024.1

Omschrijving

De Mil-tek X-Press 200S roestvrij stalen afvalpers is extreem flexibel en geschikt voor een groot aantal locaties, zoals keukens, voedselbereidingsruimtes, ziekenhuizen, kantoren en andere ruimtes waar afval wordt gegenereerd.

Door gemengd afval, voedsel en gevaarlijk afval in een X-Press 200S afvalpers te persen, optimaliseert u de afvalwerkingsruimte, waardoor u meer ruimte en minder rommel creëert, de hygiëne verbetert en het probleem van overvolle afvalbakken oplost. U reduceert ook het aantal afvalbakken en verzamelbeurten met 80%, u vermindert de kosten en verbetert de interne logistiek en productiviteit van uw bedrijf.


Een volumereductie van 10:1 heeft een behoorlijke invloed op de afvalverwerkingskosten, omdat het aantal afvalcontainers en de legingsfrequentie gereduceerd kunnen worden.


De Mil-tek X-Press 200S wordt aangedreven door perslucht, rechtstreeks via een bestaand luchtnetwerk, of door een compressor geleverd door Mil-tek. Dit betekent dat de Mil-tek X-Press 200S geen elektrische of hydraulische onderdelen bevat, zodat het risico op brand tot een minimum is beperkt en er geen gevaar bestaat voor olieverontreiniging.