0599-662869

XP300 Roestvrij staal afvalpers

XP300 Roestvrij staal afvalpers

Prijs op aanvraag
Mil-tek X-Press afvalpersen zijn ideaal voor kleine, binnenruimtes. Ze zijn krachtig en duurzaam, en kunnen allerlei soorten huishoudelijk afval, zoals voedsel, vloeistoffen en gevaarlijk afval aan, met een volumereductie van 10:1. • 10:1 volumereductie • Verbetert de veiligheid • Laag geluidsniveau, laag energieverbruik • Pneumatisch, schoon en hygiënisch • Vast basisframe & liftwagen • Geschikt voor keukens & offshore-omgevingen • Perst algemeen, keuken- en gevaarlijk afval

Productspecificaties

Fabrikant:Mil-tek
Gewicht van volle zak:<50 kg
Zakformaat:600 x 450
Machineformaat H x B x D (mm):1850 x 670 x 1155
Gewicht:107
Geluidsniveau:< 70
Samenpersingsgraad:<90%
Druk bij 5 bar:1500
Goedkeuring:CE
AS/NZ 4024.1

Omschrijving

De Mil-tek X-Press 300 Afvalpers is extreem flexibel en geschikt voor een groot aantal locaties, zoals keukens, voedselbereidingsruimtes, ziekenhuizen, kantoren en andere ruimtes waar afval wordt gegenereerd.

Door gemengd afval, voedsel en gevaarlijk afval in een X-Press 300 Afvalpers samen te persen, optimaliseert u het afvalverwerkingsgebied, waardoor u meer ruimte en minder rommel creëert, de hygiëne verbetert en het probleem van overvolle afvalbakken oplost.


Door het vaste frame en de mobiele liftwagen kan de X-Press 300 stevig op zijn plek worden verankerd; ideaal voor de scheepvaart, offshore-platforms of oneffen oppervlakken.


De Mil-tek X-Press 300 Afvalpers wordt aangedreven door perslucht, rechtstreeks via een bestaand luchtnetwerk, of door een compressor geleverd door Mil-tek.


Dit betekent dat de Mil-tek X-Press 300 geen elektrische of hydraulische onderdelen bevat, zodat het risico op brand tot een minimum is beperkt en er geen gevaar bestaat voor olieverontreiniging.